Post by kristorpelamo on Mar 5, 2022 0:13:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ GunboundM ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GunboundM IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب همه اشکال دارد ▞▞▞
▞▞▞ GunboundM 2022 version ▞▞▞
به طور کلی خوب است که من می توانم 5 ستاره بگذارم، اما شما بچه ها باید در مورد اینکه بازیکن چگونه حریف مهارت خود را بدست می آورد، فکر کنید. این بسیار نامتعادل است که با یک تیم حریف مبارزه کنید که اژدها یا چوبدستی با موبایل/شخصیت پریمیوم است و تیم شما فقط تبر دوتایی طلایی است. خیلی مزخرف.. واقعا...
من چند جواهر خریدم اما من هرگز آنها را هنگام خرید دریافت نکردم
GunboundM Chiến thuật fsig
من جواهرات زیادی گرفتم اما فقط 2 عدد می توانم استفاده کنم، بقیه را نمی توانم لطفاً این را برطرف کنم
من به آن 3/5 می دهم. هنوز آن حس کلاسیک را دارم، اما کاملاً وجود ندارد. به نظر می رسد بیشتر عجله کرده و برای پول درآوردن ساخته شده است. نقشه ها خیلی کوچک به نظر می رسند، و شما واقعاً هیچ عکس سختی ندارید. اگر تجهیزاتی داشتند که باعث افزایش آمار یا درصد طلای کسب شده و غیره شد، خوب باشید.
من عاشق این بازی هستم، نسخه کامپیوتری آن را سال ها پیش بازی کردم و الان دارم با موبایل بازی می کنم. اما مسئله این است که وقتی ارتباط شما ناپایدار است، بازی کردن غیرممکن است، کمی بی ثباتی بازی شما را به پایان می رساند و شما بدون امکان بازگشت به مسابقه به لابی باز خواهید گشت، چیزی که همه چیز را بدتر می کند و به همین دلیل است که من 3 می دهم. ستاره ها. مکانیک و طراحی حتی بهتر از بازی اصلی، بسیار تمیز و سرگرم کننده است. چیز دیگری که دلم تنگ شده این است که با دوستان بیشتری بازی کنم، مانند 2x2 محلی.
فقط باشه نیاز به بهبود تطابق و تعادل بازی. برخی از آواتارها و موبایل ها بسیار قوی تر از بقیه هستند. بسته به نقشه، برخی از تلفن های همراه برای عکسبرداری مانند پاک کن یا رعد و برق مشکل خواهند داشت. Uodate 7/13/2020 حرکت به یک ستاره. من برای داشتن یک ارتباط بد که چیزی است که یک بازیکن 100 درصد کنترل آن را ندارد جریمه نمی شود. من برای مدت طولانی بازی میکردم و در تماشای تبلیغات مشارکت داشتم و یک ساعت جریمه میشوم یا به دلیل یک طوفان اتصال بد؟
لطفا از سیستم آواتار مانند یک بازی قدیمی اسلحه استفاده کنید، جایی که می توانید آن را با طلا خریداری کنید، و می توانید آن را با آواتارهای دیگر ترکیب کنید.
بعد از اینکه آموزش را بازی کردم به صفحه بارگیری هدایت شدم و گفت که به روز رسانی جدیدی وجود دارد، بنابراین این کار را انجام دادم. اما هیچ اتفاقی نمی افتد. من دوباره در صفحه بارگیری انبار شدم
خواستگاری خود را برای حریفان متعادل اصلاح کنید.
گیم پلی کاملا متعادل است اما خسته کننده است. به نقشه های بانج سرگرم کننده تری نیاز دارد. در اینجا یک ایده تصادفی سرگرم کننده وجود دارد، ایجاد حالت بازی چند نفره جدید، تعامل بیشتر، حرکت و شلیک در زمان واقعی مانند MapleStory. من در لیگ طلا/الماس هستم. بیشتر ما تانک هایی را که می خواستیم به دست آوردیم. جوایز لیگ ماهانه بسیار سخاوتمندانه است. لباسهای جدید تانکها را برای کسب درآمد بسازید. تانکهای هاله آبی، تانکهای هاله بنفش از آنها پول نقد دریافت میکنند. بازی نیاز به ذخیره، مشاهده عملکرد پخش آخرین گیم پلی دارد.
زمانی که من این بازی را شروع کردم، شکست دادن یک هوش مصنوعی آسان آسان نیست، به احتمال زیاد هرگز یک ضربه را از دست ندهید و با تانک ها و چرخ دنده های مناسب در حالی که چیزی ندارید. آنها از همه مبتدیان انتظار دارند که فوراً حرفه ای باشند، صاحب این بازی تعریف آسان را نمی داند. اکنون پرداخت کنید و اکنون برنده شوید در این بازی ضروری است، در غیر این صورت لذت نخواهید برد، به شکست ادامه دهید و ممکن است این بازی را ترک کنید. همسریابی PVP نیز نیاز به بهبود دارد. گرافیک و گیم پلی به هر حال عالی است.
من به شما بچه ها 5 ستاره می دهم اگر کسی می تواند به من کمک کند تا مشکل این بازی را برطرف کنم، من این بازی را 2 هفته پیش دانلود کردم، سپس باید به روز شود. پس از به روز رسانی، این درخواست وجود دارد که می گوید من باید چیزی را دانلود کنم، که انجام دادم، بدی آن این است که همچنان اصرار دارد که باید فایل پیوست را دوباره دانلود کنم. نصب کرد، بازی را حذف کرد و باز هم کار نکرد.
برای اهداف نوستالژیک دانلود شده است. با این حال هنوز هم به نوعی ناامید بود.
The Battle Cats Gündelik zfo
به روز رسانی ادامه می دهد و می گوید بعد از همه به روز رسانی ها، اتصال بهتری را امتحان کنید. راه اندازی مجدد همه به روز رسانی ها را دوباره و دوباره و دوباره یکسان انجام می دهد. هات اسپات استفاده شده را خیلی به روز کنید و بعد از آن با یا بدون هات اسپات پراکسی کار می کند. جایی خواندم که سرور نیاز به یک دامنه دارد که دانلود را نهایی کند، بنابراین اگر از شبکه با IP ثابت استفاده نکنید، آپدیت نمی شود. من 1 گیگابایت از داده تلفن همراهم را صرف تلاش برای به روز رسانی 4 تاین کردم، از هات اسپات استفاده کردم و اولین بار کار کرد.
GunboundM Strategi embs
چرا شما بازیکن سطح تبر خواستگاری با بازیکن سطح اژدها.. من آن را نمی فهمم. سطح بسیار متفاوت آن.. و نوع متفاوتی از تانک که بازیکن اژدها دارد.. من آن را با الگوریتم ساخت بازی شما متوجه نمی شوم.. دیگر سرگرم کننده نیست.. مرا بیمار کنید.
GunboundM Strateške igre lmoz
رفیق... سیستم خواستگاری خود را درست کنید.. چگونه یک موبایل درجه C از رتبه تبر مسی می تواند یک موبایل lvl 40 را شکست دهد + آواتار رتبه خدایی + جواهر + حیوان خانگی + تجربه بازی یک اژدها... همه چیز را به درستی دریافت کنید. .
من این بازی رو قبل از 10 سال تو کامپیوتر بازی کردم و امروز یادم اومد این بازی رو نمیدونم چطوری بازی جالبیه که دوستش داشتم و خیلی دلم براش تنگ شده امیدوارم ادمین اون اشتباهی که بازی رو تو کامپیوتر میسازه مرتکب نشه برای کسانی که پول دارند . بازی زیبا موفق باشید
این داره آزاردهنده میشه.. میدونی که برنده میشی.. اما خطای اتصال باعث میشه ببازی... من 5 تا ارسال کردم اما فعلا... 2 ستاره بهت میدم... شکلک های بیشتری درست کن.. نمیتونی خودت رو بیان کنی به متحدان یا دشمنان.. و لطفا قبل از مسابقه مجدد تیم تغییر را اضافه کنید..
بسیار سرگرم کننده است اما تطبیق pvp مسخره است. آیا قبل از اینکه بتوانید با حریفی در سطح شما یا پایین تر از آن بازی کنید، باید یک اژدها یا عصا باشید؟ من یک تبر نقره ای هستم و تنها افرادی که بازی می کنم اژدها و عصا هستند. تفاوت فاحش در سطح تجهیزات و مخزن.
تجربه نسبت به بازی کامپیوتر اصلی بسیار ضعیف است. همچنین در حالت های pvp به راحتی خسته شوید. از نظر اجتماعی برای تطبیق حریفان با همان سطح نیاز به بهبودهای زیادی دارد و باید تعادل در pvp داشته باشد.
این را نصب نکنید وگرنه اگر برنامه داده محدودی دارید پشیمان می شوید. هر بار که این برنامه را باز می کنم، به روز رسانی نامحدود 75 مگابایتی دارد. به معنای واقعی کلمه هر زمان. بارها و بارها همان فایل را به روز کنید.
خواستگاری واقعا ناعادلانه است. حریف در مقایسه با مبتدی مثل من رتبه بسیار بالایی دارد. نیاز به بهبود دارد
GunboundM Παιχνίδια στρατηγικής myk
از تجربه قدیمی گیگابایت پیروی می کند و در عین حال به خوبی با تلفن همراه سازگار است. به نوعی به نظر می رسد که برنده شدن کمتر از نسخه اصلی است، اما من هنوز در مراحل اولیه پیشرفت هستم. بازی عالی اگر عاشق gunbound کلاسیک بودید.
من در حال حاضر تعداد زیادی موبایل و آواتار دارم، بنابراین با حیوانات خانگی ام.. دلیل اینکه نمی توانم آنها را بسازم چیست؟ من آنها را با طلاها و چرخ دنده هایم می خرم.. چیزی باقی نمانده است.. پس از آن نمی توانم آنها را درست کنم چرا؟ بی فایده شد لطفا جواب بدید ممنون
کار روی هدف واقعا احمقانه است بازی خوب است اما هدف مکنده است
خیلی خراب میشه زیاد! گاهی اوقات، شما در شرف پیروزی در یک مسابقه بسیار خوب هستید و از کار می افتد. اما وقتی کار می کند سرگرم کننده است.
بسیار ناامید از ربات های جدید آنها ضعیف هستند af! درستشون کن
من اخیراً این بازی را دانلود کردم و در کمال تعجب، بهروزرسانی عجیب 75 مگابایتی پس از دانلود به حالت 0 برمیگردد و دوباره از شما درخواست میکند که یک بهروزرسانی دیگر 75 مگابایتی را دانلود کنید. حتی بدون رسیدن به منوی شروع، با یک اشکال مواجه شدم. کار خوب بچه ها
بازی خیلی کسل کننده است زیرا نقشه بسیار ضعیف است، گیم پلی به معنای واقعی کلمه P2W برای آن دسته از جواهرات PREMIUM STATS است، سواری های ممتاز با آمار افزودنی، مطمئن باشید که بازی ها جواهرات رایگان به شما می دهند، اما باید PVP زیادی را برای دریافت جواهرات رایگان دریافت کنید. بنابراین من به شدت در این مقایسه با شکوه رسمی آن در نسخه d PC ناامید هستم
من این بازی را خیلی دوست دارم، پتانسیل های زیادی دارد و خاطرات را زنده می کند. این یک باگ بزرگ در حال تغییر بازی وجود دارد. به نظر می رسد یک اشکال در قرار دادن جواهرات در آواتارها وجود دارد زیرا آنها اصلاً مجهز نیستند. اگر درست شد به این 5 ستاره می دهم
با آپدیت جدید، بازی همچنان خراب می شود. آنها همچنین تبلیغات ویدیویی را برای دریافت موارد رایگان معرفی کرده اند. بازی خوبی بود، حالا فقط یک دردسر است.
در ابتدای بازی عالی بود اما اکنون سرور در برزیل به خصوص در uberlândi MG آنقدر بد است که ارتباط را از دست دادم!
هنوز در ویژگی مقابل دوست مشکل دارم، پس از دعوت دوست من نمی تواند مکث کند، آیا می توانید آن را برطرف کنید؟ نظرم را تغییر خواهم داد پس از رفع این اشکال است
16 سال پیش زمانی که در مدرسه راهنمایی بودم این را در یک کافه کامپیوتر بازی می کردم. من سال گذشته سعی کردم روی لپ تاپم dl کنم اما کار نکرد. بنابراین وقتی این را دیدم مثل OMG شدم! (مطمئن نیستم از کدام نسخه برای بازی استفاده کنم) من تازه کار بودم و هنوز هم هستم، اما صفحه نمایش لمسی به نظر من یک تجربه کاملا جدید/بهتر است.
GunboundM Стратегије mry
در دوران کودکی من این اولین بازی کامپیوتری است که من برای خرید آن لباس های جذاب پول زیادی خرج کردم و قبل از بازی Warcraft dota و clash of clan این اولین بازی است که تا این حد محبوب شد توسعه دهنده چه اتفاقی می افتد؟ وقتی گرافیک را تغییر میدهید و نسخههای اضافی میسازید، بدترین میشود، اما خیلی خوشحالم که یک بار دیگر این را پیدا کردم، اما اکنون در تلفن همراه، با تشکر از توسعهدهنده، این یک بازی کامپیوتری خوب است، لطفاً این بازی را بهبود ببخشید.
برای افرادی که 1 ستاره می دهند زیرا "شما باید پول خرج کنید" شما فقط بد هستید 😂 من با شخصیت های OG بازی می کنم و برنده می مانم. مثل یک بازی کنسولی تمرین و زمان میبرد، اگر امیدوار هستید در چند روز خوب شوید، اگر کسی با "یک تانک قوی جدید" شما را شکست داد، شکایت کنید، پس این بازی برای شما مناسب نیست. این بازی OG است و هسته خود را از دهه 90 ثابت نگه داشته است lol. من کاملا آن را حفاری می کنم!
بازی خوب بود اما من به آن فقط 2 ستاره امتیاز می دهم. سیستم ضعیف است، به عنوان مثال زمانی که در بازی خود هستید، اما به طور تصادفی اتصال وای فای یا داده قطع شد و پس از چند ثانیه باز می گردد، اما متأسفانه شما همچنان به طور خودکار در بازی خارج می شوید و بازی فعلی شما به طور خودکار بازنده می شود. حتی اگر فقط چند ثانیه اتصال شما قطع شده باشد، فرصتی برای بازگشت به بازی ندارید. لطفا سیستم بازی را در مورد این موضوع اصلاح کنید. متشکرم
هی، آخرین آپدیت بازی برای من نابود شده، الان هر بار با باز شدن از کار می افتد. آن را دوست دارم زمانی که کار می کند.